Inloggen
close

Inloggen

Welkom

Welkom op onze website!

De Stichting scholen voor Christelijk Basis Onderwijs Zeist e.o. (CBO) beheert zes scholen op acht locaties. In Zeist is CBO de grootste aanbieder van basisonderwijs. Op dit moment hebben we circa 1850 leerlingen en werken er ruim 140 leerkrachten en onderwijsondersteuners bij ons.

CBO is een professionele onderwijsorganisatie. De dagelijkse leiding is in handen van de directeur bestuurder die ondersteund wordt door twee stafmedewerkers en een administratieve medewerkster. Verder huren we expertise in bij Dyade Onderwijsondersteuning in Utrecht. Ons toezichthoudend bestuur bestaat uit vrijwilligers: mensen die het christelijk onderwijs een warm hart toedragen en bereid zijn hier vrije tijd in te steken.

Toezichthoudende bestuursleden

Wij zijn op zoek naar nieuwe toezichthoudende bestuursleden. Iets voor jou?

Ben jij een betrokken ouder/verzorger van één van de aangesloten scholen bij CBO Zeist en wil jij je talenten/expertise en je tijd steken in het primair onderwijs? Lees dan hier verder.

CBO Zeist zoekt versterking

CBO staat voor Krachtig Leiderschap, Bevlogen Leerkrachten, Prachtig Onderwijs. Wij zijn op zoek naar leerkrachten (min 0,6 wtf) die samen met collega’s het onderwijs aan kinderen zo goed mogelijk willen maken. Wil je ruimte voor ontwikkeling, ben je nieuwsgierig en flexibel, solliciteer dan naar een functie als leerkracht bij CBO Zeist.

CBO Zeist zoekt extra handjes in de klas

Wij zijn op zoek naar klassenassistenten (6 tot 12 uur per week) die onze leerkrachten ondersteunen in de klas. Ben je flexibel en hulpvaardig, solliciteer dan bij ons naar een functie als klassenassistent. Lees verder

Gezocht: twee fulltime onderbouw leerkrachten

CBO staat voor Krachtig Leiderschap, Bevlogen Leerkrachten, Prachtig Onderwijs. Wij zijn op zoek naar twee fulltime onderbouw leerkrachten die samen met collega’s het onderwijs aan kinderen zo goed mogelijk willen maken. Wil je ruimte voor ontwikkeling, ben je nieuwsgierig en flexibel, solliciteer dan naar een functie als leerkracht bij CBO Zeist. Lees verder